eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lionel Messi, a Barcelona játékosa (b) szabadrúgást végez el a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkőzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez

A vezérigazgató szerint a Ferencváros nem volt alárendelt Barcelonában

Orosz Pál úgy látta, a Barcelona VIP-páholyában támadt egy kis mozgolódás a magyar csapat szépítő gólja és a kiállítás után 3–1-nél.

Orosz Pál szerint a Ferencváros labdarúgócsapata és az FC Barcelona között a legkisebb különbség a pályán volt a keddi Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, amelyet 5–1-re nyert a Camp Nouban a házigazda.

"Nagyon jó élményekkel megyek haza, ugyanis véleményem szerint a legkisebb különbség a pályán volt köztünk, hiszen ha megnézzük, akkor egy olyan csapat ellen játszottunk, amelynek körülbelül harminc-negyvenszeres a költségvetése" – mondta az MTI-nek nem sokkal a hazautazás előtt az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

"Tokmac az elején lőtt egy gyönyörű lesgólt, majd jött Isael kapufája. Próbáltuk játszani a játékunkat, de azért természetesen alapvető különbség van a két együttes játékoskerete között. Mindenesetre egyáltalán nem futballoztunk alárendelten, nem játszottuk el az az áldozati bárány szerepét" – tette hozzá Orosz Pál.

A sportvezető megjegyezte, jövő szerdán, a Dinamo Kijev ellen sem feltett kézzel megy ki a pályára az együttes, amely az ukránokat is meglepheti úgy, mint ahogyan tette azt a Barcelonával a mérkőzés egyes szakaszaiban.

"A VIP-páholyban azért volt némi mozgolódás a barcelonaiak részéről, amikor 3–1 után emberelőnyben volt egy-két helyzetünk."

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×