eur:
390.47
usd:
364.17
bux:
68385.64
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Ungvári Miklós (kékben) és az amerikai Liam Wright a férfiak 73 kilogrammos súlycsoportjának küzdelmében a cselgáncs Budapest Grand Prix-n a Papp László-sportarénában 2019. július 13-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Hetek óta küzd a koronavírussal a magyar olimpiai ezüstérmes

Átesett a fertőzésen Ungvári Miklós, aki emiatt valószínűleg nem vehet részt az október 23. és 25. között sorra kerülő budapesti cselgáncs Grand Slam-versenyen.

Az olimpiai ezüstérmes dzsúdós az M4 Sport Sporthíradójában elmondta, lassan negyedik hete küzd a koronavírus-tesztekkel és magával a betegséggel, hiszen az első vizsgálatnál kifolyt a tőle vett minta, a második pedig pozitív eredményt hozott.

„Azóta túl vagyok egy negatív teszten, bízom benne, hogy két-három nap múlva meglesz a második negatív is, utána pedig következhet az a komoly kivizsgálás a Sportkórházban, ami ilyenkor a sportolókra vár” – idézi a háromszoros Európa-bajnok ceglédi sportolót a hirado.hu.

Négy-öt napig voltak tünetei a betegség alatt, izzadásról, rosszullétről és kisebb lázról számolt be.

A betegség miatt Ungvári Miklós valószínűleg nem vehet részt az október 23. és 25. között sorra kerülő budapesti cselgáncs Grand Slam-versenyen, hiszen aki átesik a koronavírus-fertőzésen, annak a Sportkórház bevonja a sportorvosi engedélyét, a visszatérés előtt pedig széles körű vizsgálat vár a sportolókra, amely tartalmaz egyebek mellett terheléses EKG-t és szívultrahangot is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Az egész világ baját megoldaná egy apró olajmonarchia, de ennek megkérik az árát

Számos konfliktus zajlik jelenleg a világban, amelynek egyelőre nem látszik a megoldása. A nyílt fegyveres összecsapások a világ nagy részének többnyire nem áll érdekében, ezért ilyenkor viszonylag hamar felbukkannak azok a szereplők, akik megpróbálnak közvetíteni a szemben álló felek között. A 21. században egyre gyakrabban merül fel a hasonló ügyeknél a Perzsa-öböl apró olajmonarchiája, Katar neve. Emögött pedig hosszas építkezés, de komoly stratégiai célok is felmerülnek. Elemzésünkben annak járunk utána, hogy pontosan mi motiválja Dohát a békés rendezések elősegítésében és mit nyerhet ezzel pontosan az ország.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×