eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kis Gábor (b), Decker Ádám (b2), Benedek Tibor szövetségi kapitány (j4), Nagy Viktor (j3), Zalánki Gergő (j2) és Gergely István kapusedző a riói nyári olimpia férfi vízilabdatornáján az 5. helyért játszott Magyarország - Görögország mérkőzés után a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 20-án. A magyar válogatott 12-10-re győzött.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy Viktor is szívbemarkoló üzenettel búcsúzik

A vízilabda-válogatott kapusa azt írja, Benedek Tibor nélkül nem lenne világ- és Európa-bajnok, BL-győztes.

Nagy Viktor csapattársa, majd a válogatottban játékosa is volt a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibornak.

"Tibi volt a legerősebb ember, akit valaha ismertem és nem tudom elhinni, hogy már nincs köztünk. 2007-ben ismertem meg, amikor az első világversenyemre kikerültem. Azelőtt is nagyon tiszteltem, de amikor személyesen láttam mennyit és milyen koncentráltan edz vagy mennyire fontos neki a csapat, akkor lett igazi példakép" - kezdi a közösségi oldalán visszaemlékezését a magyar vízilabda-válogatott kapusa.

Kiemeli, hogy pályafutása alakulása 2013-tól nagyban volt köszönhető Benedek Tibornak.

"Tibi hozta ki belőlem azt a teljesítményt, amit a barcelonai vb-n tudtam nyújtani. Maximális bizalmat adott, ezzel indított el karrierem másik felére.

Nélküle biztos nem lennék Vb-, Eb- és BL-győztes."

A kapus elengedhetetlen tartozéka a csuklószorító. Mint leírta, az elsőt éppen Benedek Tibortól kapta, mindig ő jut erről az eszébe.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×