eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Hagyjátok abba a fekete emberek gyilkolását feliratú táblával tüntet egy nő a Minnesota állambeli Minneapolisban 2020. május 26-án. Az előző nap őrizetbe vétele közben életét vesztette egy fekete bőrű férfi, George Floyd, akinek a nyakára térdelt egy rendőr, bár a megbilincselt férfi jelezte, hogy nem kap levegőt. A letartóztatást végző négy minneapolisi rendőrt elbocsátották.
Nyitókép: Craig Lassig

Egy amerikai bokszvilágbajnok fizeti George Floyd temetésének költségeit

A korábban öt különböző súlycsoportban is világbajnok Floyd Mayweather – aki 2012-ben és 2013-ban is a világ legjobban kereső sportolója volt, felajánlotta, hogy fedezi George Floyd temetési költségeit.

Több amerikai forrás, valamint a BBC szerint Floyd családja elfogadta Mayweather ajánlatát.

A 43 éves Mayweather fizeti a megemlékezések költségeit Houstonban – George Floyd szülővárosában –, valamint Minnesotában és Charlotte-ban. Amennyiben a család szeretne még egy negyedik megemlékezést is, Mayweather azt is fizeti.

„Valószínűleg mérges lesz rám, hogy ezt elárulom, de igen, valóban ő fogja fizetni a temetést” – mondta Leonard Ellerbe, a Mayweather Promotions vezérigazgatója az ESPN-nek.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×