eur:
392.86
usd:
366.13
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
A svájci Roger Federer a honfitársa, Stan Wawrinka ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2019. június 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De rosa

Federer csak egy salakost vállal be

Roger Federer csak a Roland Garroson indul az idei salakpályás szezonban - mondta a Reuters hírügynökségnek a svájci teniszező menedzsere.

A volt világelső 2017-ben és 2018-ban a teljes salakos idényt kihagyta, tavaly pedig mindössze két tornán indult, mielőtt megérkezett Párizsba. A mostani hírek arról szóltak, hogy a madridi és római viadalt szánja felkészülésnek a francia nyílt bajnokságra, de menedzsere, Tony Godsick ezt cáfolta.

"A mostani állás szerint csak a Roland Garros-részvételt tervezi" - mondta Godsick.

A 38 éves Federer az elmúlt években drasztikusan csökkentette azon versenyek számát, amelyeken elindul, hogy megpróbálja elnyújtani a karrierjét. Ennek jegyében például az idei Australian Open előtt - sok riválisával ellentétben - nem vett részt az ATP Kupán, inkább a családjával töltötte az időt, mielőtt megkezdte 22. idényét az ATP körversenyen. Ausztráliában ezzel együtt az elődöntőig jutott, csak a későbbi győztes Novak Djokovic tudta megállítani.

A svájci sztár 20-szoros Grand Slam-győztes - Párizsban egyszer, 2009-ben nyert -, legutóbb 2018-ban, Melbourne-ben emelhetett magasba GS-trófeát.

Menedzsere szerint az utolsó tornája a március végén-április elején esedékes miami viadal lesz, majd hosszú pihenő után érkezik meg a Roland Garrosra, amely május 24-én kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×