eur:
392.93
usd:
366.33
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Az új, tüdőgyulladást okozó koronavírus terjedése miatt szájmaszkot viselnek az emberek egy hongkongi vasútállomáson 2020. január 26-án. Hongkongban eddig hat  koronavírus-fertőzést jelentettek. A koronavírus halálos áldozatainak a száma 56-ra nőtt Kínában, és világszerte több mint kétezer fertőzöttet regisztráltak. A kórokozó a 11 millió lakosú Hupej tartománybeli Vuhan egyik halpiacán bukkant fel először, ahol illegálisan árusították a vadhúst.
Nyitókép: MTI/EPA/Jerome Favre

Beronthat a stadionokba is a koronavírus

Ezt megelőzendő radikális intézkedésről határoztak Dél-Koreában: minden szurkolón szájmaszk lesz.

A koronavírusról szóló friss híreinket ITT találja.

Minden nézőnek szájmaszkot kell viselnie az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája keddi nyitómérkőzésén, a Koreai Köztársaságban.

Az intézkedésről a kontinentális szövetség AFCC) döntött a koronavírus-járvány miatt. A szurkolókat a bejáratnál ellenőrzik, és akinek magasabb lesz a testhőmérséklete 37,5 foknál, azt nem engedik be a stadionba.

A sorozat első meccsét Csondzsu városában rendezik a dél-koreai bajnok Jeonbuk Motors és a japán Yokohama F. Marinos csapatának részvételével.

Az AFCC már a múlt héten közölte, hogy a 32-es mezőny három kínai klubjának találkozóit elhalasztják áprilisra és májusra.

A legfrissebb adatok szerint a kínai gócpontú járványban eddig több mint 40 ezren fertőződtek meg, a halálesetek száma pedig meghaladta a 900-at.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

A magyar államadósság fontos része, mégis alig tudunk róla valamit: mire jó a Diszkont Kincstárjegy?

Az elmúlt években újra emelkedett a Diszkont Kincstárjegyek (DKJ) aránya a magyar adósságfinanszírozáson belül, azt követően, hogy 2015-2021 között jelentősen visszaesett az állományuk. A Diszkont Kincstárjegy fontos likviditáskezelési eszköz, ezzel tudja ugyanis a finanszírozási igény rövidtávú ingadozását simítani az állam. 2024-ben fontos változások tapasztalhatók ezen a piacon, jelentősen csökkenhet a forgalomban lévő sorozatok száma és hamarosan elindulhat a csereaukciós rendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×