eur:
395.68
usd:
366.59
bux:
65688.77
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nikolics Nemanja (Chicago Fire), az év férfi labdarúgója a díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Igazi nagyágyú tér vissza Székesfehérvárra

Négy és fél év külföldi játék után lép pályára a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatának mezében a klasszis.

A 32 éves, 27-szeres válogatott csatár érkezését csütörtökön, hivatalos honlapján jelentette be a székesfehérvári egyesület, de azt nem közölte, hogy a szerbiai születésű támadó mennyi időre írt alá.

"Hatalmas öröm számomra, hogy újra Fehérváron futballozhatok, és lehetőségem lesz befejezni azt, amit 2015 nyarán félbehagytam" - nyilatkozta Nikolics, hozzátéve, hogy nagyon motivált, ég benne a bizonyítási vágy, és újabb nagy sikerekhez akarja segíteni a csapatot.

A csatár először 2010-ben, Kaposvárról igazolt Székesfehérvárra, ahol öt és fél éven át meghatározó tagja volt az együttesnek. Nikolics két bajnoki címet, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a csapattal, háromszor pedig az OTP Bank Liga gólkirálya is volt. Ezután a lengyel Legia Warszawában futballozott 2015-ben és 2016-ban, majd aláírt az egyesült államokbeli Chicago Fire csapatához, ahonnan tavaly, a szezon végén távozott.

"Olyan játékos érkezik vissza Fehérvárra, aki néhány társával együtt a legnehezebb pillanatokban is utat mutathat a többieknek, a fiatalabbak pedig rengeteget tanulhatnak tőle" - mondta Nikolicsról Kovács Zoltán sportigazgató. "A klub tulajdonosának köszönhetően ez az igazolás üzenet is egyben, hogyan kell közösséget és csapatot építeni" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×