eur:
393.93
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
New York, 2018. szeptember 9. Babos Tímea (j) és csapattársa, a francia Kristina Mladenovic játszik az ausztrál Ashleigh Barty és az amerikai CoCo Vandeweghe alkotta kettős ellen az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női páros versenyének döntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2018. szeptember 9-én. (MTI/EPA/John G. Mabanglo)  *** Local Caption *** 53000073
Nyitókép: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Temesvári Andrea: ha ugyanígy játszanak Babos Tímeáék, nyerhetnek Ausztráliában

Az elődöntőben léphet pályára szerda hajnalban Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic kettőse az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Temesvári Andrea Grand Slam-győztes teniszező úgy véli, hogy a páros egyre jobb formában van a tornán, a döntőbe is bejuthat.

Amerikai ellenfelén is túljutva már a döntőbe jutásért játszik szerda hajnalban az Australian Open női párosversenyén Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic, akikről az InfoRádiónak Temesvári Andrea Grand Slam-győztes teniszező is véleményt mondott.

"Látom és úgy is érzem, hogy Timiék jó formában vannak. Abszolút úgy érzem, hogy tudnak koncentrálni erre a párosra, mind a ketten kiestek egyéniben, így minden idejüket azzal töltik, minden erejüket arra költik, hogy jól szerepeljenek, ezen az Australian Openen ez így is van" - értékelte az eddig látottakat.

Komoly esélyt lát arra, hogy meg is nyerjék az egész viadalt, jó ellenfeleket vertek meg, fontos szituációkban húzták ki egymást a bajból.

"Jól játszottak együtt, érzik egymás játékát, jó párt alkotnak. Nagyon fontos az, hogy amikor az egyik fél gödörben van, a másik fél szavakkal, de tettekkel is segíteni tudja őt, picit többet vállalva" - vélekedett a fejlődés és a stabilitás titkáról.

Szerinte a taktikai váltásokban is nagyon jó Babosék kettőse.

Szerda hajnalban az elődöntőben a 7. helyen kiemelt tajvani kettőssel néznek farkasszemet, ahol Temesvári Andrea szerint ha ugyanolyan szépen, jól és összeszedetten teniszeznek, mint eddig, akkor a döntőbe jutás sem okoz majd gondot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×