eur:
395.52
usd:
364.8
bux:
65566.65
2024. március 19. kedd Bánk, József

A szünet után villant a Veszprém

Telekom Veszprém jó második félidei játékával 31-25-re legyőzte a vendég fehérorosz Meskov Breszt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.

A két csapat múlt szombaton is találkozott, akkor 37-30-ra győzött a magyar csapat idegenben. A hazaiak keretéből Sterbik Árpád, Lékai Máté, Kentin Mahé és Pawel Paczkowski hiányzott.

Jól kezdett a magyar csapat, és az 5. percben 3-1-re vezetett. A folytatásban viszont tapadt a Breszt, és a 18. percben egyenlített (8-8), és a félidőre sem sikerült előnyt szerezni.

A fordulást követően viszont már jobban összpontosított a Veszprém, fokozatosan húzott el. A 38. percben 18-15, a 42.-ben 22-17 volt az állás. Az utolsó negyedórában sem volt ok izgulni, biztosan győzött a Veszprém, amely egy hét múlva a lengyel PGE Vive Kielcét látja vendégül. Az előző idényben BL-ezüstérmes veszprémiek mérlege a B csoportban öt győzelem mellett három vereség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×