eur:
392.67
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Iker Casillas Twitter-oldala által 2019. május 2-án közreadott kép a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusáról a CUF Porto kórházban. május 1-jén. A 37 éves Casillast szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben. A kapus a szezon hátralévő részében már nem lép pályára.
Nyitókép: Twitter/Iker Casillas

Casillas fél évvel a szívinfarktusa után edzésbe állt

Egy beszédes fotót és néhány sort tett közzé Twitter-oldalán az FC Porto világ- és Európa-bajnok futballkapusa.

Májusi szívinfarktusa után ismét edzésbe állt Iker Casillas. A 38 éves játékos hétfőn egy fotót tett ki közösségi oldalára stoplis cipőjéről - amelyre fűszálak tapadtak - ezzel a szöveggel: "fél évet és három napot voltatok a szekrényben". Az AS sportnapilap szerint Casillas 20-25 percet töltött tréninggel.

A klasszis hálóőr május 1-jén kapott szívrohamot, de nem jelentette be visszavonulását, majd a klub júliusban közölte, hogy a csapat, a szakmai stáb és a vezetőség tagjai közötti kapcsolattartóként tevékenykedik, amíg gyógyul.

Casillas a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, pályafutása nagy részét a spanyol fővárosban töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki cím és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezen kívül a spanyol Szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai Szuperkupát kétszer-kétszer hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét (741). A kapus 2015 nyarán igazolt az FC Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt, szerződése 2021 nyaráig szól. A spanyol válogatottjában 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert a nemzeti együttessel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×