eur:
393.85
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Adrián, az FC Liverpool kapusa (k) nem tudja kivédeni Fernando Llorente, az SSC Napoli játékosa (b) rúgását a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzéseinek első fordulójában, az E csoportban játszott mérkőzésen Nápolyban 2019. szeptember 17-én. A találkozót az olasz csapat nyerte 2-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Cesare Abate

Klopp nem volt kibékülve a játékvezetéssel

Jürgen Klopp, a címvédő Liverpool vezetőedzője szerint csapatának volt elég lehetősége, ám nem tudott élni ezekkel, ezért kapott ki a Napoli vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének nyitófordulójában.

"Fáj, mert ott voltak előttünk a lehetőségek. Nyílt mérkőzés volt számos ellentámadással, ám hiába kínálkoztak előttünk a helyzetek, nem tudtunk élni velük, és ez baj" - értékelt az 52 éves német tréner.

Kilenc perccel a rendes játékidő vége előtt Dries Mertens büntetőből szerzett vezetést a házigazdának a nápolyi összecsapáson, majd a ráadás perceiben a csereként beállt Fernando Llorente állította be a 2-0-s végeredményt, aki a nyáron az előző BL-idény döntősétől, a Tottenham Hotspurtől érkezett.

Klopp szerint ugyanakkor a Napoli vezető találatát téves ítélet előzte meg.

"Szerintem egyértelműen és világosan nem volt büntető" - utalt Andy Robertson szerelési kísérletére José Callejón ellen a tizenhatoson belül. - "Felugrott, mielőtt még összeértek volna, de ezen már nem változtathatunk."

A Liverpool az elmúlt 15 év egyetlen olyan címvédője, amely vereséggel kezdte a sorozatot.

Carlo Ancelotti, a hazaiak mestere a csapategységben látta a siker kulcsát.

"Együtt támadtunk és együtt védekeztünk, a mai labdarúgásban kulcsfontosságú, hogy jól alkalmazkodj a kialakult szituációkhoz, és mi mindvégig így tettünk" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×