eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Kis Gábor, a Szolnok (elöl) és Marko Macan, a Jug Dubrovnik játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája (Final Six) döntőjében játszott Szolnoki VSK - Jug Dubrovnik mérkőzésen a budapesti Duna Arénában 2017. május 27-én. A Szolnoki Dózsa-Közgép csapata nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Német és két orosz riválist kapott a selejtezőben az OSC

Lezajlott az európai szövetség sorsolása hétfőn, négy négyes csoportot alakítottak ki.

Az ob I-ben ezüstérmes OSC egy német és két orosz együttessel csap majd össze a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében, Budapesten.

A magyar gárda a Potsdam, valamint a Szintez Kazany és a Dinamo Moszkva csapataival küzd majd meg a továbbjutást jelentő első két helyért. A csoport küzdelmeit szeptember 13-15-én rendezik.

A BL selejtezőjének második fordulójában négy négyes csoportba sorolták a csapatokat. A továbbjutók az utolsó, harmadik kvalifikációs körben oda-visszavágós rendszerű párharcban döntik el, hogy melyik együttes kerül az október 8-án rajtoló főtáblára.

A legjobbak között már biztosan ott lesz a sorozat címvédője, a Ferencváros és az ob I-ben legutóbb harmadik Szolnok.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×