eur:
393.83
usd:
365.43
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Thomas de Gendt, a Lotto Soudal csapat belga (b) és Alessandro De Marchi, a CCC csapat olasz versenyzője a 106. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny nyolcadik, Macon és Saint-Étienne közötti 200 kilométeres szakaszának teljesítése közben 2019. július 13-án. A szakaszt Thomas de Gendt teljesítette elsőként.
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Hatalmasat bukott Alessandro De Marchi

A 33 éves olasz kerekes nyolc kilométer után esett a Saint-Étienne és Brioude közötti 170,5 kilométeres etapon.

Csapata, a CCC közölte: versenyzője eszméleténél volt a balesetet követően, de azt csak a röntgenfelvételek után tudják meg, hogy van-e csonttörése. Tudósítások szerint nagy seb volt a férfi arcán a bukás után.

De Marchi pályafutása során három szakaszt nyert a Vuelta a Espanán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×