eur:
393.34
usd:
367.71
bux:
66268.5
2024. április 24. szerda György
Gelsenkirchen, 2018. szeptember 2.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Schalke 04 elleni bajnoki találkozón Gelsenkirchenben 2018. szeptember 2-án. A Hertha BSC 2-0-ra győzött. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Egy fiatal lányért rúgták a bőrt Dárdaiék

Zamárdi harmadosztályú bajnokcsapatával csapott össze a Dárdai Team egy jótékonysági gálameccsen a hétvégén.

A tavaly balesetet szenvedett Széll Kolett megsegítésére szervezett egész napos futballfesztivált a hétvégén Zamárdi, amelynek csúcspontjaként a Dárdai Team mérte össze erejét a helyi együttessel – számolt be a Somogy megyei hírportál.

A bevétellel a városban balesetet szenvedett 16 éves lány felépülését támogatták.

Dárdai csapata, a barátokból, egykori válogatott játékosokból álló Dárdai Hertha Team a megyei III. osztályból megye II.-be feljutó Petőfi SE ellen lépett pályára. Bár Dárdai Pálnak egy sérülés miatt korán el kellett hagynia a pályát, így sem volt hiány nagy nevekből, hiszen többek között Vincze Ottó, Kovács Zoltán, Csoboth Kevin, Szélesi Zoltán, valamint Dárdai Pál fiai: Dárdai Márton, Dárdai Bence és Dárdai Pál is rúgta a bőrt a zamárdi gyepen. A sok izgalmat hozó mérkőzés végül 5–5-re végződött.

Dárdai Pál, akit tavaly a város díszpolgárának is választottak, azután tette át székhelyét Zamárdiba, hogy távozott a német élvonalban szereplő Hertha BSC kispadjáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×