eur:
393.73
usd:
365.07
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Gelsenkirchen, 2018. március 3.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának a Schalke ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzésén Gelsenkirchenben 2018. március 3-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Megható búcsú Dárdai Páltól – videók

Szombaton, a Leverkusen elleni bajnokin, majd vasárnap az évzáró rendezvényen is elbúcsúztatta a Hertha a távozó vezetőedzőt, Dárdai Pált.

A szombati 5-1-es vereség után is hosszú ideig ünnepelte a berlini Olimpiai Stadion közönség Dárdai Pált, akinek ez volt az utolsó mérkőzése a csapat kispadján.

„Hálás vagyok, hogy Berlinben élhetek és a Herthánál dolgozhattam az utóbbi években” – mondta akkor a magyar szakember.

Vasárnap idényzáró rendezvényt tartott a klub, amelyen szintén elköszöntek az edzőtől. Michael Preetz sportigazgató azt mondta: Dárdai stabilitást adott a csapatnak, amelyet az első évben bent tartott a Bundesligában, majd később az Európa Ligába is bejutottak vele.

A jelenlévők hosszú percekig tapsolták Dárdait, valamint stábjának tagjait.

„Köszönöm a szurkolóknak, Michaelnek és az elnöknek.

Őszinte és kemény munka van mögöttünk.

Stabilitást akartunk a klubnál, ahogy azt az első sajtótájékoztatón elmondtam. Vissza akartunk kerülni a nemzetközi kupába és a lehető legtöbb fiatal játékost beépíteni az akadémiánkról. Ez sikerült is, de nem sikerülhetett volna a támogatásotok nélkül. Köszönöm” – mondta a rendezvényen Dárdai.

Dárdai négy és fél év után távozik a klubtól. Utódja Ante Covic lesz.

A volt magyar szövetségi kapitány 151 bajnoki mérkőzésen irányította a berlini alakulatot, 54 győzelemmel, 40 döntetlennel és 57 vereséggel, valamint 202 megszerzett ponttal zárt a Hertha élén.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, hatalmas rakétatámadás érte Ukrajnát – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×