eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Paksifc.hu

Hivatalos: Böde aláírt régi-új klubjához

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Böde Dániel visszatér a klubhoz. A Ferencvárostól távozó támadó három évre írt alá.

„Örülök, hogy pont került az átigazolás végére. Ismert közegbe boldogan térek haza, és nagyon várom már, hogy megkezdjük a felkészülést. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni a csapattal, valamint természetesen vannak egyéni céljaim is, de azokról most még nem szeretnék beszélni” – nyilatkozta Böde Dániel a kötelező papírok aláírását követően.

„Nagyon sokan vártuk már ezt a bejelentést, hiszen ez az igazolás klubunknak nagy eredmény. Egy olyan játékos érkezett vissza hozzánk még ereje teljében, aki nagyon sokat tud segíteni a Paksi FC-nek. Nagy várakozással tekintek az elkövetkezendő évre” – fogalmazott Haraszti Zsolt ügyvezető.

A 32 éves, 25-szörös magyar válogatott támadó korábban éveken keresztül alapembernek számított a zöld–fehéreknél, ám Szerhij Rebrov érkezésével ez megváltozott, 23 bajnokin 950 percet volt a pályán, így a jövője is kérdésessé vált. A Ferencváros bajnokavató fiesztáján gyakorlatilag búcsúbeszédet mondott, s bár hozzátette, hogy nem száz százalék a távozása, egyre többet lehetett hallani arról, hogy visszatér a Pakshoz, míg végül június 6-án egy interjúban elköszönt, egyúttal elárulta, hogy valóban korábbi csapatánál folytatja.

Böde Dániel 2012-ben szerződött a Ferencvároshoz. A klubnál eltöltött hét éve alatt 237 tétmérkőzésen 103 gólt szerzett – a bajnokságban 200 meccsen 89-et, 2016-ban a gólkirályi címet is megszerezte. A bajnoki címet, a magyar Ligakupát és a Szuperkupát két-két alkalommal, míg a Magyar Kupát háromszor hódította el a csapattal, amelynél igazi közönségkedvenc lett az évek alatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×