eur:
394.22
usd:
365.03
bux:
65450.5
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Sinsheim, 2018. szeptember 29.Szalai Ádám, a TSG 1899 Hoffenheim játékosa csapatának a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban az RB Leipzig ellen játszott mérkőzésén Sinsheimben 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Armando Babani)
Nyitókép: Armando Babani

Szalai Ádám beteg, nem utazott vissza a klubjához

Szalai Ádám gyomorpanaszok miatt egyelőre nem utazott vissza Budapestről német labdarúgócsapatához, a Hoffenheimhez.

Julian Nagelsmann, az együttes vezetőedzője a bajnokság pénteki mérkőzése előtt két nappal a klub honlapján közölte: több játékosára nem számíthat, köztük a magyar válogatott támadóra.

"Szalainak gyomorpanaszai vannak, még vissza sem tért Magyarországról. Majd meglátjuk, milyen állapotban lesz pénteken" - nyilatkozta a szakember, aki Andrej Kramaricra térd-, Reiss Nelsonra pedig combizom-sérülés miatt nem számíthat, míg Nico Schulz eltiltott lesz.

A Hoffenheim a Bundesliga 27. fordulójának nyitómérkőzésén a Bayer Leverkusent fogadja. Szalai csapata a kilencedik helyen áll, a magyar játékos a bajnoki szezonban eddig 23 találkozón négyszer volt eredményes. Múlt héten a támadó a válogatottban mindkét Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést végigjátszotta, vasárnap a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen 2-1-re megnyert találkozón gólt is szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×