eur:
389.39
usd:
361.23
bux:
68369.61
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Molde, 2018. augusztus 16. Ole Gunnar Solskjaer, a norvég Molde FK vezetőedzője megtapsolja a csapatot a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a skót Hibernian ellen játszott visszavágó mérkőzés végén a moldei Aker Stadionban 2018. augusztus 16-án. (MTI/EPA/Svein Ove Ekornesvaag)
Nyitókép: MTI/EPA/Svein Ove Ekornesvaag

Klubrekord a Manchester Unitednél

Ole Gunnar Solskjaer nevéhez fűződik a rekord beállítása, ő a klubnál a második vezetőedző, aki zsinórban megnyerte az első öt mérkőzését. Solskjae ezzel Sir Matt Busby klubcsúcsát állította be.

Az MU szombaton 2-0-ra legyőzte a másodosztályú Readinget az FA Kupa harmadik fordulójában - és jutott be a legjobb 32 csapat közé -, s az együttes a norvég szakember december 19-i kinevezése óta őrzi hibátlan mérlegét. A kupamérkőzés előtt sorozatban négy bajnoki meccset nyert az MU, amelynek gólkülönbsége ebben az időszakban 16-3.

A 45 éves Solskjaer a legendás Sir Matt Busby klubcsúcsát állította be, aki szintén öt győzelemmel kezdett az 1946/47-es idényben. A rekorddöntésre jövő vasárnap kerülhet sor, akkor a tabellán hatodik Manchester United a harmadik helyezett Tottenham Hotspurnél vendégeskedik a Premier League 22. fordulójában.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×