eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Késely Ajna a női 400 méteres gyorsúszás előfutama után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 23-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Késely Ajna kockáztat

Számos magyar úszó rajtol a jól fizető Világkupákon, ám az egyik legtöbbet ígérő tehetség, Késely Ajna nem ezt az utat járja. A 17 éves tehetség idén kockázatot vállal.

A magyarországi rövid pályás bajnokság számunkra mindig kiemelt volt, fontosabb minden másnál, így Ajna inkább ott indult most is - nyilatkozta a Borsnak Késely Ajna edzője, Turi György.

Az edző arról is beszélt, hogy különleges két év következik számukra, hiszen előbb 2019-ben felnőtt-világbajnokságon rajtol Kvangdzsuban, majd 2020-ban a tokiói olimpián.

Ajna 17 évesen „fejest ugrik” egy más közegbe, a felnőttekébe, ami kockázattal jár. Lényeges, hogy az eddigi hittel, alázattal, szorgalommal készüljön - mondta Turi György.

Bár Ajna gyorsúszó, vegyes úszásban is készül. Viszont mind a vb-n, mind Tokióban 400 gyorson vár tőle jó eredményt edzője, de 800 és 1500 gyorsra is nevezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×