eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Varga Zsolt, az FTC vezetőedzője a férfi vízilabda ob I 14. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa VSC - FTC-PQS Waterpolo mérkőzés előtt a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. február 22-én. Szolnoki - FTC 11-13.
Nyitókép: Bugány János

Varga Zsolt lett az év legjobb vízilabdaedzője

A Vízilabdaedzők Világszövetsége (WWPCA) a Ferencváros csapatát irányító Varga Zsoltot választotta az év legjobbjának.

A nemzetközi szakmai szervezet honlapja emlékeztet rá, hogy Varga Zsolt vezetésével az FTC idén megvédte címét az Európa Kupában, majd első lett a bajnokságban, a Magyar Kupában, illetve elhódította az európai és a magyar Szuperkupát is, vagyis minden lehetséges trófeát megnyert.

"Hatalmas megtiszteltetés ez a díj, több szempontból is örülök. Az első, hogy a vízilabdaszakma, a legjobb edzők engem tartanak érdemesnek erre a díjra. A másik, hogy úgy érzem, ez annak a szemléletnek is a sikere, amivel dolgozom" - nyilatkozta klubja honlapján Varga Zsolt.

Az elismerést negyedik alkalommal osztották ki, de most először kapta klubcsapatot irányító edző. Az első két évben Dejan Savic, a szerb, tavaly pedig Ivica Tucak, a horvát válogatott szövetségi kapitánya lett a legjobb.

A női csapatot irányító szakemberek közül idén az Európa-bajnok holland válogatott kapitánya, Arno Havenga kapta a legtöbb szavazatot.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×