eur:
379.06
usd:
348.61
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Kovácsik Ádám, a fehérvár kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Debreceni VSC – Videoton FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. november 18-án. Debreceni VSC – Videoton FC 2-5.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Kovácsik Ádám: szeretnénk az i-re feltenni a pontot

Egy magyar csapattól már az is nagy eredmény, hogy a labdarúgó Európa Liga csoportkörének utolsó fordulója előtt is továbbjutásra áll – hangsúlyozta Kovácsik Ádám, a Vidi kapusa a csütörtöki, Chelsea elleni mérkőzés előtt.

A székesfehérvári játékos kiemelte, hogy bár mentálisan fáradtak a hosszú idény végén, de nem keresnek kifogásokat, győzni akarnak a londoni sztárcsapat ellen.

Kovácsik Ádám szerint túl sokan nem hitték, hogy a magyar csapatnak 6 pontja lesz az Európa Ligában, most ez mégis összejött. Az utolsó fordulóban van esélyük a továbbjutásra - vélekedett.

Azt ígérte, a csütörtöki meccsen mindent ki fognak adni magukból. „Szeretnénk az i-re feltenni a pontot” – fogalmazott.

A Vidi játékosa azt is elárulta, hogy a környezetében olyan barátok és ismerősök is előkerültek, hogy jegyet szerezzenek tőle, akik évek óta nem hallattak magukról. Pár nappal a meccs előtt azonban nem akart ezzel foglalkozni, „az én dolgom az, hogy a mérkőzésen próbáljam elkapni a labdát”.

A felkészülés mentálisan volt igazán fárasztó, de nem keresnek kifogást

– jegyezte meg a labdarúgó.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Abban bízunk, hogy a nehezén talán már túl vagyunk, de azért még nem engedhetjük el a gazdaság és a hazai ingatlanpiac válságos, recessziós állapotáról szóló jelzőket. Az optimistábbak már 2024 második felében a kilábalást látják, de jelenleg továbbra is igaz, hogy limitált a befektetési tranzakciót, az üresedési ráta emelkedik, és olyan „villámcsapásokra” is gyorsan kell reagálnunk az irodapiacon, mint a mesterséges intelligencia hozta esetleges munkaerő-leépítés egyes szektorokban. Egy év telt el és rengeteg piaci mozgás indult el azóta, hogy Mazsaroff Kata visszatért a Colliers Magyarországhoz, mint a cég első magyar és első női vezetője. Mindenről is kérdeztük, ami most az iroda-, vagy a munkaerőpiacon fejtörést okozhat egy vezetőnek, egy tanácsadónak, egy ingatlanfejlesztőnek vagy akármelyik sokat látott ingatlanpiaci szakértőnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×