eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Férfi vízilabda Magyar Kupa - az esélyesek folytathatják a negyeddöntőben

Nem történt meglepetés a férfi vízilabda Magyar Kupa hétvégi selejtezőiben, amelyeket követően a címvédő Szolnoki Dózsa mellett a bajnok FTC-Telekom Waterpolo, a ZF-Eger, az A-Híd OSC-Újbuda, a PannErgy-Miskolci VLC, a RacioNet-Honvéd, a BVSC-Zugló és a Debrecen folytathatja a negyeddöntőben.

Az A csoportban Pécsett az OSC és a BVSC mellett a házigazdák és az UVSE szerepelt, a B jelű négyesben a Szolnok és a Honvéd társaságában a Vasas és a Kaposvár küzdött a továbbjutásért.

A C csoportban a házigazda Eger és a Debrecen társaságában a Szentes és a Szombathely csapata, míg a D-ben a Szeged és a Tatabánya játszott a Ferencvárossal és a Miskolccal.

A negyeddöntő mérkőzéseit november 17-18-án rendezik, a párosítások pedig vaksorsolás útján dőlnek majd el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×