eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk
Varga Zsolt, a Ferencváros edzője a férfi vízilabda Eurokupa döntője első fordulójában játszott Digi-Oradea - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésen az erdélyi Nagyváradon a Ioan Alexandrescu uszodában 2017. március 22-én. A Ferencváros 12-6-ra nyert.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Varga Zsolt: nagyon sok munka kell még

Az első mérkőzésen látott hatékony védekezést szeretné a szerdai visszavágón is látni Varga Zsolt, a Bajnokok Ligája-selejtezőt játszó ferencvárosi vízilabdázók vezetőedzője.

Az eredményes támadójáték mellett leginkább a hatékony védekezésének köszönheti a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a görög Vuliagmeni elleni 10-4-es győzelmét a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásának első mérkőzésén. Varga Zsolt vezetőedző az InfoRádióban arról beszélt, hogy összességében a védekezésnek köszönhették, hogy jelentős előnyt szereztek, mert támadásban hiába dolgoztak ki sok helyzetet, de rosszul használták ki.

"Fokozatosan lett egyre nagyobb a különbség, de az volt a kulcsa, hogy nagyon kevés gólt kaptunk. Erre tudtunk építkezni. Szombaton is benne volt a mérkőzésben, hogy még nagyobb lesz a különbség, de remélem, hogy a visszavágóra is megmarad ez a védekezés, és akkor nem lehet gond" - mondta az FTC szakvezetője.

Az első mérkőzésen a csapat új játékosai is kivették a részüket a góllövésből, és Varga Zsolt szerint az együttesében rejlő képességeket mutatja, hogy a gólok eloszlottak a játékosok között.

"Sok potenciál van ebben a csapatban, de még az év elején járunk, alig néhány hetet tudtunk közösen készülni, ezért sokat kell dolgozni ahhoz, hogy ténylegesen kialakuljon a csapat letisztult játéka" - mondta az egykori olimpiai bajnok pólós.

A szerdai, görögországi visszavágó a hatgólos előnyről sem lesz könnyű, Kállay Márk szerint nem nyugodhatnak meg, mert "a görögök vért fognak inni".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×