eur:
393.1
usd:
367.39
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Távozik egy játékos a Viditől

Közös megegyezéssel szerződést bontott középpályásával, Varga Józseffel az élvonalban címvédő, ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt MOL Vidi FC.

A fehérvári futballklub csütörtökön a honlapján közölte, hogy a 30 éves, 34-szeres válogatott játékos távozik az egyesülettől.

Vargát 2016 nyarán szerződtették a fehérváriak, akikkel bajnoki ezüstérmes (2017), majd aranyérmes (2018) lett, és az együttes közlése szerint 57 tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban.

Varga - akit a Vidi már nem nevezett az őszi El-csoportkörre - szabadon igazolhatóként a szintén élvonalbeli Puskás Akadémiához került, amely délután a honlapján hivatalosan bejelentette a négyszeres magyar bajnok középpályás szerződtetését. Varga három évre szóló megállapodást írt alá a felcsútiakhoz.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×