eur:
392.55
usd:
366.24
bux:
66793.26
2024. április 26. péntek Ervin

Babosék kiestek Montrealban

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic a negyeddöntőben búcsúzott a 2,8 millió dollár (781,3 millió forint) összdíjazású montreali keménypályás női tenisztorna páros versenyétől.

A viadal honlapja szerint Babosék pénteken a legjobb nyolc között a hetedik helyen kiemelt amerikai Nicole Melichar és a cseh Kveta Peschke kettősével találkoztak, és az első játszmát könnyedén, 28 perc alatt nyerték meg.

A második szettben az Australian Open-győztes duó rögtön brékhátrányba került, s mivel a játszma végén még egyszer elveszítette adogatását, így jöhetett a döntő rövidítés.

A tíz pontig zajló küzdelemben 6-6-ig fej fej mellett haladtak a párosok, ezt követően azonban csak a rivális nyert pontot, így Babosék búcsúztak.

A harmadikként rangsorolt magyar, francia kettős ezt megelőzően az első fordulóban erőnyerő volt, majd nyolcaddöntős ellenfele, a tajvani Csan Hao-csing és a kínai Jang Csao-hszüan nem állt ki.

Eredmény, páros, negyeddöntő:

Nicole Melichar, Kveta Peschke (amerikai, cseh, 7.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.) 2:6, 6:3, 10-6 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×