eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Nagyot bukott Shane Tusup

Kikerült a kiemelt edzőprogramból Shane Tusup, aki ezzel elesik egymillió forintos fizetéstől is.

A Magyar Edzők Társaságát szerdán értesítette az úszószövetség arról, hogy az amerikai edző és Hosszú Katinka szakmai útjai május 24-én hivatalosan is elváltak. A szervezet sportigazgatója az M4 Sportnak elmondta, a kiemelt edzőprogramban Tusup helyét átveheti egy másik szakember, akinek szintén járhat kiemelt állami fizetés, de erre a Magyar Úszó Szövetség tehet majd javaslatot.

„A döntést a sportért felelős államtitkár fogja meghozni, a Magyar Úszó Szövetség javaslatát véleményezni fogja a Magyar Edzők Társasága és a MOB, és a javaslatok alapján születik majd meg a döntés” – közölte Csabai Edvin.

A házaspár kapcsolata tavaly decemberben romlott meg, de idén tavasszal úgy tűnt, hogy rendezték a viszonyukat, és Japánban együtt töltötték Shane Tusup születésnapját. Hosszú Katinka múlt héten jelentette be, hogy nem sikerült a magánéleti problémákat rendezni, így a továbbiakban nem edző-férje vezetésével készül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×