eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Bécs, 2008. június 22. Gianluigi BUFFON olasz kapus néz a kapu felé tartó labda után az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Spanyolország-Olaszország mérkőzésen a bécsi Ernst Happel stadionban 2008. június 22-én. (MTI/EPA/Georgi Licovski)   Mobilkommunikációs eszközön nem közölhető!
Nyitókép: GEORGI LICOVSKI

Mancini nyitva hagyta az ajtót Buffonnak

Roberto Mancini szövetségi kapitány nyitva hagyta az ajtót Gianluigi Buffonnak, amennyiben a kapus szeretne visszatérni az olasz labdarúgó-válogatottba.

"Továbbra is játszani akar. Bárki, aki futballozik és a legjobbak között van, bekerülhet a válogatottba" - mondta a 40 éves hálóőrrel kapcsolatban a múlt héten kinevezett szakvezető.

Buffon tavaly novemberben lemondta szereplését a nemzeti együttesben, miután a Squadra Azzurra elbukott a Svédország elleni világbajnoki pótselejtezőn, és így 1958-at követően először lemaradt a június 14-én rajtoló, oroszországi tornáról. Később meggondolta magát, így szerepet kapott a tavaszi barátságos találkozókon.

Sokáig úgy tűnt, hogy június 4-én az olaszok hollandok elleni találkozója lesz a 2006-ban világbajnok hálóőr búcsúmeccse a válogatottban. Azonban Buffon múlt heti sajtótájékoztatóján - amelyen bejelentette távozását a Juventustól -, közölte: már lejátszotta utolsó meccsét címeres mezben.

Buffon 176-szor volt válogatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×