eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az újpesti Bojovic Mijusko, miután gólt szerzett a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében játszott Puskás Akadémia FC - Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. május 23-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Tizenegyesekkel győzött az Újpest

Az Újpest FC győzött a labdarúgó Magyar Kupa szerdai döntőjében, miután 2-2-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel 5-4-re jobbnak bizonyult a Puskás Akadémia csapatánál.

Története tizedik kupagyőzelmét aratta az Újpest FC labdarúgócsapata, amely a sorozat 78. fináléjában szerda este a 2-2-es döntetlent követően tizenegyesekkel legyőzte a Puskás Akadémia együttesét.

A budapesti Groupama Arénában rendezett összecsapáson a felcsútiak Josip Knezevic góljával szereztek vezetést a 37. percben, az Újpest azonban Zsótér Donát, valamint Mijusko Bojovic találatával fordítani tudott. A felcsútiak Antonio Perosevic révén a 67. percben egyenlítettek. A tizenegyes-párbajban 5-4-re diadalmaskodtak a lila-fehérek.

Nebojsa Vignjevic 2014 után másodszor nyert Magyar Kupát az Újpesttel, akkor az európai szövetség (UEFA) büntetése miatt nem léphetett ki csapatával a nemzetközi kupaporondra, a 2018/19-es szezont azonban az Európa Liga selejtezőjében kezdheti a gárda.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×