eur:
392.91
usd:
366.43
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2018. április 22.Lionel Messi (b) és Andres Iniesta, az FC Barcelona játékosai ünnepelnek a labdarúgó spanyol Király Kupa döntője után a madridi Wanda Metropolitano stadionban 2018. április 21-én. A Barcelona 5-0-ra győzött a Sevilla ellen, és sorozatban negyedszer lett kupagyőztes. (MTI/EPA/Ballesteros)
Nyitókép: Ballesteros

Kiderült, hol folytatja Iniesta

A japán élvonalban szereplő Vissel Kobe labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Andrés Iniesta, az FC Barcelonától távozó világ- és Európa-bajnok középpályás.

A 34 éves játékmester szerdán a közösségi oldalán közölte döntését.

Iniesta április végén jelentette be, hogy 22 év után távozik a katalán klubtól, amellyel 32 trófeát nyert. Eleinte úgy tűnt, hogy a kínai bajnokságba igazol, de Mikitani Hirosi japán üzletember meggyőzte, hogy az ő klubját válassza. Mikitani az online kiskereskedelmi óriáscég, a Rakuten tulajdonosa is egyben, amely az FC Barcelona mezszponzora.

A kiváló játékost Josep Guardiola a Manchester City edzői stábjába invitálta, de úgy döntött, még nem búcsúzik a játéktól. Korábbi sajtóhírek szerint Iniesta idényenként 25 millió eurót keres majd.

Az ázsiai szigetországban csapattársa lesz többek között Lukas Podolski, a németek világbajnoka is.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×