eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma
A ferencvárosi Gera Zoltán ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencváros mérkőzésen a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. március 4-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Szomorú hír érkezett Gera Zoltánról

A Ferencváros 39 éves kapitánya az idei labdarúgó-bajnokságban már biztos nem lép pályára.

Gera Zoltán még tavaly július 30-án a Mezőkövesd elleni bajnoki 17. percében combhajlítóizom-sérülést szenvedett. Mivel nem gyógyult a sérülése, szeptemberben két finn sebész, Sakari Orava és Lasse Lampinen megoperálta. A két specialista korábban David Be­ckhamet, Pep Guardiolát és Roger Federert is sikerrel műtötte meg.

Az FTC és a válogatott kulcsemberének a rehabilitációja azóta is zajlik, és a Bors most azt írja, hogy továbbra sem állhat Thomas Doll edző rendelkezésére, civilben volt ott szombaton a Videoton elleni bajnokin, és nagyon úgy fest, hogy ebben a bajnokságban már nem húzhat szerelést.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×