eur:
392.84
usd:
363.69
bux:
65938.65
2024. február 29. csütörtök Elemér

Döntetlen Madridban: Ronaldo-Griezmann 1-1

Cristiano Ronaldo és Antoine Griezmann gólváltása után 1-1-es döntetlennel zárult a Real Madrid és az Atlético Madrid rangadója a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.

A vasárnapi mérkőzés első félidejében nem született gól, majd a fordulás után nem sokkal Ronaldo szép kapáslövésével előnybe került a Real. A vendégek négy perccel később egyenlítettek. A lefújásig a játék lüktető volt, mindkét oldalon több helyzet is adódott, ám újabb gól nem született.

A madridi döntetlen nyertese egyértelműen az FC Barcelona, mely így már - hét fordulóval a vége előtt - 11 ponttal előzi meg a második Atléticót és 15-tel a címvédő Realt.

Címlapról ajánljuk
Oroszország-kutató: Vlagyimir Putyin már a 2030-ig tartó elképzeléseit vázolta

Oroszország-kutató: Vlagyimir Putyin már a 2030-ig tartó elképzeléseit vázolta

Vlagyimir Putyin orosz elnök szokásos évértékelő beszéde inkább a közelgő elnökválasztás előtti kampányesemény volt, amelynek hangulata sokkal kevésbé volt fenyegető a nyugati hatalmaknak, mint egy évvel korábban – értékelt Vigóczki Máté Oroszország-kutató
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Nagy a verseny a dolgozókért, ma már ők kérdeznek az interjúkon?

Nagy a verseny a dolgozókért, ma már ők kérdeznek az interjúkon?

Tíz évvel ezelőtt egy állásinterjú még úgy nézett ki, hogy a munkáltató interjúztatta a jelöltet, most sokszor előfordul – főleg a magasan képzett munkaerőnél –, hogy inkább az állásra jelentkező faggatja a munkaadót. Bár a hazai gazdaság lassulásával enyhült ez a trend, az továbbra is igen erősen jellemzi a hazai munkaerőpiacot – hangzott el a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és PwC Magyarország által szervezett munkaerőpiaci konferencián. A jelenséget az is erősíti, hogy a cégek ma már nem egy lokális, hanem egy globális munkaerőpiacon versenyeznek a megfelelően képzett munkaerőért. Mivel ma már nagyon nehéz magas szintű szaktudással rendelkező szakembereket találniuk a cégeknek, így fontossá vált, hogy a vállalatok megfelelő mentoring rendszerrel rendelkezzenek a minőségi munkaerő kinevelésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×