eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Combizomszakadást szenvedett Fucsovics Márton

Combizomszakadást szenvedett Fucsovics Márton

Lemondta a jövő heti marseille-i tornát a legjobb magyar teniszező, mert a vártnál súlyosabb a sérülése.

Fucsovics Márton sűrű öt héten van túl, hiszen az Ausztrál Openen a nyolcaddöntőig jutott, ahol csak Roger Federer tudta legyőzni, utána a Belgium elleni Davis Kupa-mérkőzésen lépett pályára, majd a múlt héten a budapesti Challenger-tornán jutott az elődöntőbe.

A hazai versenyen többször is orvosi segítséget kért, és kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta. Most Facebook-oldalán jelentette be Fucsovics, hogy az MRI-vizsgálatok kimutatták, hogy részleges combizomszakadása van.

Emiatt lemondta a jövő heti, marseille-i ATP 250-es tornát, és a posztolt kép tanúsága szerint is kezelésekre jár.

"Napi több kezelést kapok, jó kezekben vagyok, így fejben már készülök a dubai-i ATP 500-as tornára és az amerikai ATP 1000-es versenyekre" - írta a magyar teniszező, aki eszerint gyors felépülésben bízik, mert a dubaji torna alig tíz nap múlva, február 26-án kezdődik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×