eur:
392.5
usd:
365.82
bux:
66629.59
2024. április 26. péntek Ervin

A Juventus kilenc percig tündökölt, de bajban van

Négy gólt hozott mindkét keddi BL-meccs. Bázelben a Manchester City eldöntötte a továbbjutást, Torinóban a Spurs megőrízte veretlenségét. (Basel–Manchester City 0-4, Juventus–Tottenham 2-2).

JUVENTUS–TOTTENHAM 1-0: Pjanic ívelése után a 75. másodpercben már vezetett is a Juve, Gonzalo Higuaín fordulásból a kapuba húzta a labdát. A Juventus ennél gyorsabban csupán egyszer, 1997-ben a Manchester United ellen szerzett gólt a BL-ben Alessandro Del Piero révén.

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0:  Bernardeschi tizenegyest harcolt ki, Higuaín gólra váltotta. Mondja valaki, hogy „Pipita” nem a BL-meccsek embere! Amúgy pályafutása során először duplázott angol klub ellen. Kilenc perc alatt 2-0…

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-1: Kevin De Bruyne, a Premier League passzkirálya ezúttal  İlkay Gündoğan fejére varázsolta a labdát, s már vezet is a City.

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-2:  Akadnak, akik szerint már el is dőlt a párharc. Bernardo Silva lőtte a másodikat. 

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-3:    Már tényleg nincs kérdés. Sergio Agüero 198. gólját érte el a Manchester City mezében. Nagyobb kérdés, hogy, mondjuk, egy héten belül megszületik-e a kétszázadik, mint hogy ott lesz-e a City a nyolcban. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0: Harry Kane hatméteres fejesét Gianluigi Buffon kivédte. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0:   A tizedik perc óta veszélyesebben játszott a Tottenham, mégis Higuaín került újabb helyzetbe. Mindent jól csinált, csak éppen nem találta el a jobb alsó sarkot. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-0: Gianluigi Buffon megnyert még egy párharcot Harry Kane ellen. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1:  Az előző kettő mit sem ért, a Spurs megszerezte a rengeteget érő idegenbeli gólt.  Harry Kane a leshatárról indult, elvitte a labdát a kapus mellett, s bár kisodródott közben, ballal biztosan tekert az üres kapuba. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1: Douglas Costa a 46. percben kiharcolt egy büntetőt, Aurier feleslegesen buktatta. Higuaín a lécre vágta a labdát, kimaradt a büntető. A félidő így 2-1.

FC BASEL–MANCHESTER CITY 0-4: İlkay Gündoğan második gólja után már négy gól a különbség.

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-1: Bernardeschi lövését védte bravúrral Lloris, majd a szöglet után Mandžukić fejelhetett, a kapus védett. 

JUVENTUS–TOTTENHAM 2-2: Dele Alli kiharcolt egy szabadrúgást, Christian Eriksen pedig 20 méterről laposan belőtte. Talán kicsit rosszul állt a sorfal. A Juventus november 19. óta először kapott egy meccsen két gólt. Sőt, azóta összesen egy gólt kapott, 16 meccsen.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×