INFORÁDIÓ 
2018. július 21. szombat
Dániel, Daniella
úszáshosszú katinkashane tusupiron lady arcanumképregény
Regényes közleményt adott ki Hosszú Katinka és Shane Tusup

Regényes közleményt adott ki Hosszú Katinka és Shane Tusup

Infostart

Gazdasági okokra hivatkozva megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozat. A döntés racionális, piaci, nincs köze a pár magánéleti válságához.

Pénteken közölte az előfizetőkkel az Iron Corporation, amely az Iron Lady Arcanum képregényeket gyártó és kiadó Iron Comics tulajdonosa, hogy itt a vég, nem jelenik meg többet a rajzolt történetsorozat - írja a 24.hu.

"Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én gyermekem volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak" - közölte Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa a cég által kiadott közleményben.

"Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra" - tette hozzá Hosszú Katinka, az Iron Corporation másik tulajdonosa.

Az Iron Corporation dolgozik a megoldáson, hogy azok, akik elkezdték olvasni a sorozatot és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.

Korábban a Best magazin azt írta, hogy az Iron Corporation Kft. alkalmazottainak több mint felét elbocsátották. 

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH