eur:
394.3
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A malária után újabb fordulat a Fradi titokzatos légiósa ügyében

A malária után újabb fordulat a Fradi titokzatos légiósa ügyében

Joseph Paintsilt a belga lapok szerint mégsem szerződteti most a Genk, így vissza kellene térnie a Ferencvároshoz, de a ghánai labdarúgó egyelőre nem jelentkezett az Ülllői úton, és nem is tudni, hogy hol van.

Joseph Paintsil maláriás megbetegedésre hivatkozva nem tért vissza a Ferencvároshoz, de közben a belga Genk szerződtette volna. Nemzeti Sport egy belga újságíró információra hivatkozva azt írja, hogy miután a Genk nem tud megegyezni a Fradival a Paintsil után fizetendő kompenzációs díjról, egyelőre lemondhat a játékosról, és nyáron térhet vissza a szerződtetésére.

A Het Nieuwsblad már tényként írja, hogy a Genk a télen nem szerződteti a Tema Youth 19 éves játékosát, de azt megjegyzi a cikk, hogy nyáron még lehet esély a szerződéskötésre.

A játékost képviselő német menedzseriroda, a Destiny Sports Management a Facebook-oldalán azt írja, hogy Paintsil visszatér a Ferencvároshoz, amint felépül, és remélik, hogy továbbra is gólokkal tudja segíteni csapatot, hozzájárulva ezzel a klub bajnoki címéhez. 

A Digisport híradójának nyilatkozó Orosz Pál viszont elismerte,

nem tudják, hol van a futballista.

rvényes munkaszerződése van a Ferencvárossal, aminek alapján január 11-én el kellett volna kezdenie dolgoznia a többiekkel együtt. Nem jelent meg, küldtek egy papírt, miszerint maláriás, vissza kell mennie egy kontrollra. Ez a kontroll a hétfői napra volt meghatározva, nem tudunk róla, hogy visszament volna, semmiféle információnk nincs arról, hogy mi történik vele. Megkerestük a ghánai magyar nagykövetséggel, Szabó András már eljár az ügyünkben, illetve felvettük a kapcsolatot azzal a zürichi, sportjogi irodával, amely a Ferencváros nemzetközi dolgait intézi, a cég már mozgósította is az erőit" - mondta az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×