eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kitálaltak Hosszú Katinkáék viszonyáról

Hosszú Katinka és edző-férje nem tudta az uszodán kívül hagyni magánéletét - mondta Földházi Dávid.

Az Iron Aquaticstól távozó úszó, Földházi Dávid nagy lendülettel kezdte el az edzéseket.

„Új év, új lendület, így kezdem az edzéseket az új csapatomnál, miután ismét váltanom kellett. Nagyon sokat fogok dolgozni, ahogy eddig is tettem. A váltásom legfőbb oka a Shane Tusup és Hosszú Katinka között kialakult helyzet, úgy éreztem, nekem ebben a szituációban nincs maradásom. Azt gondolom, ez az ő dolguk, de a feszültség nem szolgálja az én fejlődésemet, nyugodt körülmények között szeretnék készülni” – mondta a Borsnak a Dunaharaszti versenyzője.

A sportoló közölte: kifejezett kérése volt, hogy Hosszú Katinka és edző-férje a magánéletét hagyja az uszodán kívül, amire bár odafigyeltek, mégsem mindig sikerült nekik, hiszen a szúrós tekintetek és csipkelődések rendszeresek voltak.

Földházi Dávid úgy érzi, most megtalálta a helyét, ahol jó edzővel és társasággal készül együtt. A célja, hogy minden zavar nélkül végig tudjon dolgozni egy teljes évet, amikor nem kell másra, csak a fejlődésére koncentrálnia. Ezen belül elsősorban az országos bajnokságra figyel, ahol olyan idővel szeretne úszni, amivel mindenkit meg tud majd lepni.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 19:53
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×