eur:
394.5
usd:
369.71
bux:
65195.4
2024. április 19. péntek Emma
Fürdőnadrág nélkül a vízilabda-válogatott

Fürdőnadrág nélkül a vízilabda-válogatott

Férfiválogatottunk utazása a brüsszeli reptér áramkimaradása miatt eleve zűrösre sikeredett, s végül a csomagjai nem is érkeztek meg a spanyol fővárosba még pénteken sem. Ami az edzéseket illeti: a mieink a kétkapus edzések során jobbak voltak a hazaiaknál.

A férfi vízilabda-válogatott Madridba utazott, ahol hétfőig a spanyol válogatottal készül közösen. Az utazás viszontagságosra sikeredett – írja a waterpolo.hu.

A brüsszeli repülőtér áramszünete miatt borult minden előzetes terv, a csapat végül München érintésével délelőtt helyett este 11-re érkezett meg Spanyolország fővárosába - poggyászok nélkül.

"Nagyobb baj, hogy azóta sem jöttek meg a csomagjaink, így a spanyol játékosoktól kapott kölcsönnadrágokban és sapkákban játszottunk délelőtt és délután is. Hála istennek a kétkapus edzések jól sikerültek: a négynegyedes, majd az ötnegyedes kétkaput is megnyertük, amit onnan tudunk, hogy a helyiek számolják" - mondta Märcz tamás szövetségi kapitány.

Tizennégy játékos szerepelt, a kimaradó három pólós a kapu mögött külön dolgozott. Miután semmi hír a csomagokról, kénytelenek voltak ruhákat vásárolni a stáb tagjai, hogy le tudjanak ülni a kispadra. 

Szombaton délelőtt is délután is közösen edz a két együttes – hír az ellenfélről, hogy Szirányi Balázs, Gonzalo Echenique és Guillermo Molina sem szerepel keretében, s ők a vb-n sem lesznek ott. A magyarok 18-as vb-keretéből Mezei Tamás nem utazott el Madridba, itthon vesz részt speciális kezeléseken a sérült dobhártyája miatt.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×