eur:
393.48
usd:
369
bux:
65634.19
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Lehetetlen Bernd Storck elküldése

Lehetetlen Bernd Storck elküldése

Fehér Csaba 11 éve ott volt a pályán azon a meccsen, amikor Málta 2-1-re legyőzte Magyarországot. Az egykori 41-szeres válogatott futballista biztos benne, hogy most azok érzik magukat a legrosszabbul, akik Andorra ellen pályára léptek, és részesei voltak az 1-0-s vereségnek. Egri Viktor, a DIGI Sport kommentátora szerint Bernd Storckot le fogják váltani, viszont ő marad a szakmai igazgató.

"Egyértelmű, hogy sokan, nagyon rosszul érzik magukat az országban azok közül, akik egy kicsit is szeretik a focit. De senki nem érzi rosszabbul magát, mint azok a játékosok, akik szerepeltek az andorrai találkozón" - mondta a DIGI Sport – Sport 24 híradónak Fehér Csaba, a DIGI Sport szakkommentátora.

"Ilyenkor az a jó, ha a futballista minél előbb pályára léphet, és újabb meccset játszhat akár a válogatottban, akár a bajnokságban, és ki tudja magából adni ezt a rossz érzést, kellemetlen emléket. De ez most a játékosoknak nem adatik meg. Úgy mentek a srácok szabadságra, hogy a vereség okozta terhet viszik magukkal" - tette hozzá a PSV egykori légiósa, aki szerint nem túlzás szégyennek nevezni az andorrai eredményt.

Lehetetlen Bernd Storck elküldése

Nagy kérdés, hogy az MLSZ miképp reagál majd Bernd Storck csütörtöki beszámolójára. "Azt neki (Bernd Storcknak) kell eldöntenie, hogy egy ilyen mérkőzés belefér-e" - fogalmazott az egykori 20-szoros válogatott Juhár Tamás. "A mi időnkben ez mély problémákat vetett volna föl, és különböző döntéseket eredményezett volna. Nem tudom, hogy el lehet-e kezdeni már most egy új Eb-sorozatot azzal, hogy itt az ideje, nézzük meg új arcokat. Ez esetben nem is kötelező a váltás, de elmenni a történtek mellett nem lehet."

Egri Viktor, a DIGI Sport kommentátora szerint Storck nem marad kapitány, de azért nem marad munka nélkül. "Azt gyanítom, hogy Bernd Storckot le fogják váltani, keresnek helyette egy másik szövetségi kapitányt, viszont ő marad a szakmai igazgató. Szerintem ez az a megoldás, amellyel a legjobban ki tudna jönni ebből a helyzetből a szövetség. Storck elküldése minden pozícióból - lehetetlennek tűnik, annyira átalakítottak mindent az ő ízlése szerint, például az utánpótlásban."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×