eur:
388.78
usd:
361.59
bux:
68076.75
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Megint gond volt a Dortmund buszával, ki kellett menteni a futballistákat

Megint gond volt a Dortmund buszával, ki kellett menteni a futballistákat

A Borussia Dortmund busza két hete már szerepelt a hírekben, amikor a Monaco elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt bomba robbant mellette, most a Bayern München elleni Német Kupa-elődöntő előtt újra a busszal volt baj.

A Bayern Müncsan csapatbuszának sofőrjén múlt, hogy egyáltalán lejátszották időben a Német Kupa szerda esti elődöntőjét. Amikor a Borussia csapatbusza megérkezett a müncheni Allianz Arénába, kiderül, hogy

a sofőr nem tudja kinyitni az ajtókat

- írja a Bild. 

Megint gond volt a Dortmund buszával, ki kellett menteni a futballistákat

Némi tanakodás után a dortmundi buszvezető felhívta telefonon müncheni kollégáját, Michael Lauerbachot, aki a közelben parkolt a rivális együttes buszával. Végül kívülről neki sikerült kinyitni az egyik ajtót, és így kiszabadult a foglyul esett futballcsapat. A Borussia nem volt igazán hálás, mert végül 3-2-re legyőzte a Bayernt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×