eur:
391.31
usd:
361.87
bux:
65739.71
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor

A Real Madridot és az Atléticót jogerősen kizárták két átigazolási időszakból

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága csütörtökön jóváhagyta a Real Madrid és az Atlético Madrid kizárását két átigazolási időszakból.

A két klubot azért büntették meg még január közepén, amiért korábban a harmadik nagy spanyol futballklubot, az FC Barcelonát is: több 18 év alatti játékos megszerzésekor megsértették a fiatalkorúak szerződtetésére vonatkozó szabályokat. A Real és az Atlético fellebbezett, a FIFA illetékes testülete pedig most hozta meg jogerős döntését, amely megegyezik a fegyelmi bizottság korábbi határozatával.

A szankció miatt a klubok nem regisztrálhatnak új játékosokat a következő két átigazolási időszakban, erre legközelebb 2018 januárjában lesz lehetőségük. Az Atléticót 900 ezer, míg a Real Madridot 360 ezer svájci frankra is megbüntette a FIFA.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.28. szerda, 18:00
Szenes Zoltán
professor emeritus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Magyar Hadtudományi Társaság elnöke
Felpörgetné a lőszergyártást Moszkva, megakadhat az orosz nyomulás Avgyijivkánál – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Felpörgetné a lőszergyártást Moszkva, megakadhat az orosz nyomulás Avgyijivkánál – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Oroszország 2024-ben 2,7 millió tüzérségi lövedék gyártását tervezi – számolt be Vagyim Szkibitszkij vezérőrnagy, az ukrán védelmi hírszerzés helyettes vezetője a Kyiv Independent beszámolója szerint. Ez a mennyiség annak fényében ijesztő lehet Kijevben, hogy az ukránok mekkora mennyiséggel számolhatnak idén. Az orosz erők tovább folytathatják a nyomulásukat Avgyijivka térségében, de a talajviszonyok jelentősen lassíthatják a hadműveleteket. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×