eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Negyvenszeres magyar válogatott futballista szerződött az ausztrál profi ligába

Az ausztrál élvonalban szereplő Perth Glory labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Vadócz Krisztián.

Az ausztrál klub honlapjának szombati közleménye szerint a 30 éves középpályás már átesett az orvosi vizsgálatokon, s új csapatában jövő vasárnap, a Wellington Phoenix elleni bajnoki meccsen mutatkozhat be.

A negyvenszeres válogatott Vadócz a Perth Glory - és az ausztrál bajnokság - második magyar légiósa, ugyanis a Videoton FC tavalyi bajnokcsapatának kapitánya, Sándor György is ezt az együttest erősíti.

A kispesti nevelésű Vadócz eddigi karrierje során már megfordult a francia Auxerre, a skót Motherwell, a holland NEC Nijmegen, a spanyol Osasuna, a dán Odense, az indiai Pune City és a svájci Grasshoppers csapatában is. Legutóbb a spanyol másodosztályú Deportivo Alavés játékosa volt, de szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott, mert mindössze háromszor lépett pályára, akkor is csereként.

A Perth Glory 16 forduló után a tízcsapatos ausztrál élvonal hetedik helyén áll.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×