eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Valdés távozik a Manchester Unitedtől

Egy évvel érkezése után elhagyja a Manchester Unitedet a spanyol labdarúgó-válogatott korábbi kapusa, Víctor Valdés.

Távozásának hírét maga a 34 éves hálóőr tette közzé Twitter- és Instagram-oldalán.

Valdés a múlt esztendő elején kötött 18 hónapra szóló szerződést az angol klubbal azután, hogy elköszönt anyaegyesületétől, az FC Barcelonától. A Vörös Ördögöknél azonban összesen két mérkőzésen jutott szóhoz, s a manchesteriek vezetőedzője, a holland Louis van Gaal hamar egyértelművé tette: nem számol a spanyol kapussal. Túl a mellőzésen a tréner egyszersmind arra kötelezte Valdést, hogy a nagycsapat helyett a United 21 éven aluli keretével eddzen.

Az angol sajtó úgy tudja, hogy Valdés török és mexikói ajánlatokat visszautasítva a belga Standard Liége-nél folytatja, legalábbis az idény végéig, amikor érvényét veszti manchesteri kontraktusa.

A volt Barcelona-kapus, aki a spanyol válogatottal világ- és Európa-bajnoki címet szerzett, a 2002/2003-as szezonban mutatkozott be a katalán együttesnél, amelynek színeiben öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×