eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Dudás Miklós: Annyira örültem, mint életemben még soha

Bár egyesben betegsége miatt nem jutott az A-döntőbe, a férfi kajakváltóval világbajnok lett az orosz fővárosban Dudás Miklós.

"Felemás érzéseim vannak a vb-vel kapcsolatban. Egyesben a dobogóra vártam magam, de sajnos lázasan mentem ki, Moszkvában is hőemelkedésem volt, ez pedig éppen elég volt ahhoz, hogy a lemaradjak a döntőről" - számolt be a MOL-csapat tagja.

Megjegyezte, hogy a felkészülése hibátlanul sikerült, ezért is bosszantotta, hogy éppen a vb hetében betegeskedett. A váltó tagjaként aratott siker azonban részben kárpótolta a Hérics Dáviddal, illetve a MOL Tehetségtámogató Programjának két résztvevőjével, Tótka Sándorral és Nádas Bencével.

"A váltó közeledte plusz erőt adott, tudtam, hogy még jobban oda kell tennünk magunkat a sikerhez. Le a kalappal a srácok előtt, mert szerintem messze a várakozások felett teljesítettünk, eredetileg a 3-4. helyre voltunk esélyek.

Dudás Miklós visszaemlékezett néhány további fontos mozzanatra is. "A hangárban körülnéztem, és azt láttam, hogy messze mi vagyunk a legelszántabbak. Én kezdtem, amikor Bence beért, figyeltük Hérics Dávidot, vert a szívünk, amikor láttuk, hogy ezt megnyerhetjük. Amikor Dávid győztesként ért célba, annyira örültem, mint életemben még soha" - elevenítette fel az AVSE kajakozója, aki bízik benne, hogy ez a váltó a következő világbajnokságokon is sikeres lesz.

Bűvebben: molcsapat.hu

Szerző: Farkas Dávid

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×