eur:
389.49
usd:
363.1
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ronaldinhót is meghívta a pápa

A brazil labdarúgás legnagyobbjai közé tartozó Ronaldinhót is meghívta Ferenc pápa arra a jótékony célú, a békét erősíteni hivatott mérkőzésre, amelyet szeptember elsején rendeznek meg a római Olimpiai Stadionban.

A katolikus egyházfő invitálásáról Twitter-oldalán a futballista számolt be, aki hangot adott örömének és mélyen megtisztelőnek, egyszersmind megindítónak nevezte a pápa gesztusát.

Ronaldónak amúgy jelenleg nincs csapata, a múlt hónapban felmondta szerződését brazil klubjánál, az Atlético Mineirónál, s azóta sem közölte, hol kívánja folytatni pályafutását.

A pápa által szervezett futballmérkőzésre rajta kívül meghívást kapott a jelen és a közelmúlt labdarúgásának több kiválósága, így például Lionel Messi, Zinedine Zidane, Samuel Eto, Gianluigi Buffon, Roberto Baggio, Andrea Pirlo és Javier Zanetti is.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×