eur:
387.18
usd:
358.75
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Bilardo szerint Messi egy fenomén

Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként 1986-ban világbajnok Carlos Bilardo szerint honfitársa, Lionel Messi egy fenomén.

"Sok-sok év óta követem a futballt, nézem, hogyan mozognak a játékosok. Amikor nála van a labda, soha nem lehet tudni, hogy hova megy majd a játékszer" - mondta a 75 éves szakember, aki tagja a brazíliai vb-re utazott argentin delegációnak.

A tapaszalt tréner nagyon elégedett azzal, ahogy a Messi vezette csapat fejlődött ezen a tornán.

"Amikor idejöttünk, mindenki tudta, mik az erősségeink és mik a gyengéink." - fogalmazott, hangsúlyozva, hogy a problémás zóna elsősorban a védelem volt.

Úgy véli ugyanakkor, hogy ezt a területet megerősítették, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy mind az öt eddigi meccsüket megnyerték a tornán, a gólarányuk pedig 8:3.

"És itt van nekünk ez a srác, aki életveszélyes, ha egy pillanatra is egyedül hagyod" - mondta Messiről.

Az FC Barcelona 27 éves, négyszeres aranylabdás légiósa a nyolc argentin gólból négyet szerzett, a Svájc elleni nyolcaddöntő hosszabbításában pedig ő készítette elő a mindent eldöntő találatot.

Az argentinok a hollandokkal csapnak majd össze a vb szerdai elődöntőjében. A Sao Pauló-i meccs 22 órakor kezdik.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×