eur:
387.69
usd:
357.07
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Stadionbezárásra és pénzbírságra ítélték a Zenitet

A következő szezon első két hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania a szentpétervári Zenit labdarúgócsapatának, mert szurkolói vasárnap a pályára özönlöttek a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva elleni bajnoki találkozón.

A fegyelmi bizottság szerdai döntése értelmében a klub egymillió rubeles (6,4 millió forint) bírságot kapott, és azt a szektort, amelyben szélsőséges szimpatizánsai szurkolnak, további három mérkőzésen zárva kell tartani. A meccset 3-0-ás gólkülönbséggel a Dinamo kapta.

A hazai huligánok a fővárosi gárda 4-2-es vezetésénél, a 87. percben a pályára rohantak és rátámadtak a vendégfutballistákra. Az egyik moszkvai védőt, Vlagyimir Granatot úgy megütötték, hogy fejsérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×