eur:
391
usd:
366.15
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Magyar labdarúgó-válogatott - Pintér kijelölte első keretét

Kijelölte első keretét Pintér Attila szövetségi kapitány, aki jövő szerdán a finnek elleni barátságos mérkőzésen debütál a magyar labdarúgó-válogatott kispadján.

A magyar szövetség honlapjának szerdai beszámolója szerint a szakvezető 35 játékosnak küldött meghívót. A listán szereplő 11 idegenlégiós között nincs ott Szalai Ádám, a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Schalke 04 csatára.

"Ez csak egy felkészülési mérkőzés, amely arra hivatott, hogy kiküszöböljük azokat a hibákat, amelyek az összetartások alatt előjöttek, kíváncsi vagyok élesben működik-e, amit gyakoroltunk" - mondta a szakvezető.

Pintér Attila hozzátette: a finnek ellen a bő kerettel számol, a játékosok közül nem fog mindenki pályára lépni. Vannak olyan futballisták a keretben, akikről eddig kevesebb személyes tapasztalatot tudott szerezni, ezért hívta meg őket, míg mások ezúttal azért nem kaptak meghívót, mert az ő képességeikkel tisztában van.

A keretnek tagja a ciprusi Omonia Nicosiában szereplő, tízszeres válogatott Leandro, aki legutóbb 2007-ben lépett pályára a nemzeti csapatban.

A finnek elleni találkozó szerdán 18.00-kor kezdődik a győri ETO Parkban. A két válogatott egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportba került a múlt hétvégi sorsoláson.

A magyar labdarúgó-válogatott kerete:

kapusok:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry)
védők:
Heffler Tibor (MVM Paks), Lázár Pál (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (FC Sion), Lipták Zoltán (Győri ETO FC), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Kádár Tamás (DVTK), Juhász Roland (Videoton FC), Leandro de Almeida (Omonia Nicosia), Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Laczkó Zsolt (Ferencváros)
középpályások:
Pátkai Máté (Győri ETO FC), Sándor György (Videoton FC), Pölöskei Zsolt (MTK Budapest), Vass Ádám (MTK Budapest), Elek Ákos (DVTK), Varga József (Middlesbrough), Tőzsér Dániel (Watford), Szakály Péter (DVSC-TEVA), Koman Vladimir (Ural), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Stieber Zoltán (Greuther Fürth), Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
támadók:

Rudolf Gergely (Győri ETO FC), Orosz Márk (Lombard Pápa), Szatmári Lóránd (PMFC-Matias), Varga Roland (Győri ETO FC), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Futács Márkó (DVTK), Priskin Tamás (Maccabi Haifa), Lencse László (Puskás Akadémia), Böde Dániel (Ferencváros)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×