eur:
390.95
usd:
366.16
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Korábbi NBA-játékossal erősített a Jászberény

Bruno Sundov személyében egy korábban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságot (NBA) is megjárt centerrel erősített a férfi NB I-ben szereplő FORTRESS Jászberény.

Az egyesület hivatalos facebook-oldala arról számolt be, hogy a 221 centiméter magas horvát kosarassal a szezon végéig szóló szerződést kötöttek.

A 34 éves játékos profi karrierje során már több mint húsz klubban megfordult, az NBA-ben 1998-ban draftolta a Dallas Mavericks, majd játszott az Indiana Pacers, a Boston Celtics, a Cleveland Cavaliers és a New York Knicks csapataiban is.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×