eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Menesztették a Milan vezetőedzőjét

A gyenge eredmények miatt menesztették Massimiliano Allegrit, a Milan labdarúgó csapatának vezetőedzőjét.

A 46 éves szakember sorsa már hónapok óta kérdéses volt, a mostani szezonban ugyanis nagyon gyengén szerepel együttese: a bajnokságban mindössze a 11. helyen áll 19 meccsen szerzett 22 ponttal.

A milánói csapattal 2011-ben bajnokságot nyerő trénerrel szemben a klubvezetés türelme vasárnap este, a Sassuolo elleni mérkőzésen fogyott el, amikor a Milan 2-0-s vezetésről 4-3-ra kikapott az újonc kiscsapat vendégeként.

Allegri menesztése már régóta a levegőben lógott, de az őszi bajnoki botladozást a szurkolók még elnézték neki, mivel a Milan egyedüli olasz csapatként kivívta a továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportköréből.

A listavezető Juventusszal szemben fél szezon után 30 pontos hátrányban álló csapat élére ideiglenesen Mauro Tassotti eddigi másodedzőt nevezték ki.

Címlapról ajánljuk
Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Győrben lesújtott a három csapás szabálya, életfogytiglant kapott egy pedofil

Mivel az elkövetőt hasonló bűncselekmények miatt korábban már kétszer is elítélték, a mostani eset után lehetett alkalmazni a három csapás szabályát – mondta az InfoRádióban a Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Takácsné Karácsony Anikó hozzátette: legkorábban 25 év múlva lehetne feltételesen szabadságra bocsátani a többszörös visszaeső bűnözőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×