eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Phelps visszatér?

Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) az elmúlt időszakban kétszer ellenőrizte Michael Phelpst, ami annak a jele, hogy a 18-szoros olimpiai bajnok úszó minden bizonnyal ismét versenyezni szeretne.

A 28 éves sztár a tavalyi londoni olimpia után vonult vissza. Ha ismét szerepelni akar viadalokon, akkor az első versenye előtt legalább kilenc hónappal újra regisztráltatnia kell magát a doppingellenes programban, máskülönben doppingvétséget követ el, és eltiltás vár rá.

Bob Bowman, a sztár korábbi edzője még októberben annyit közölt, hogy minden idők legsikeresebb úszója ismét látogatja a North Baltimore Aquatic Club tréningeit, de hogy visszatérne, arról nem esett szó.

Az úszó - aki 22-szer állt dobogóra olimpián - korábban azt nyilatkozta, hogy "nem lát a jövőbe", nem tervez 2016-ig, a riói játékokig, egyáltalán azt sem tudja, mit hoz számára a holnap, így aztán fogalma sincs, hogy fog-e még valaha versenyezni.

Phelps 2016 júniusában - közvetlenül a riói játékok előtt - lesz 31 éves.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×